luni, 29 martie 2010

Ora Pamantului altora...


15 mii de reclame.. de anunturi.. de ONG-uri care au anuntat faptul ca vine Ora Pamantului.... Chestia aia cand lumea stie ca se stinge lumina...
Doar ca la noi a fost altfel..... In 115 tari participante consumul de energie electrica a scazut in intervalul orar in care s`a petrecut Pamantul..
In schimb, in Romania, consumul ala a crescut.. E o stire oficiala.. Nu dau in ele.. Intrebati pe unde stiti.. Poate voi ati stins lumina.. Dar alte 22 de milioane de vecini de`ai vostri au aprins si ultimul beculet din casa.. Eu i`am pus sa puna Ora Pamantului in acelasi timp cu "In Puii Mei" ???
Jumatate din Romania vroia sa il mai vada pe Bendeac cum se stramba, si ei ne spun ca e Ora Pamantului si ca sa stingem lumina si sa stam pe intuneric?
"Du-te ma..... Nu se poate.. Imi bag picioarele in ora lor.. Eu vreau sa ma uit la televizor si sa dau o tabla online cu Gica."
Asta e Ora Pamantului la romani.


5 comentarii:

  1. asta e romania, dar sta in noi, in fiecare dintre noi, sa facem ceva....

    RăspundețiȘtergere
  2. da... pacat ca "noi" inca inseamna putin de tot in comparatie cu "jmekerii" cei multi

    RăspundețiȘtergere
  3. asta este. e normal sa fie diversitate, daca nu ar exista ei, nu am exista noi, trebuie sa fie un fel de dualitate, ca sa se poata face distinctia intre cei care promoveaza ceva si cei care nu o fac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
    Mulţumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere